a rendőrség lezárta az ügyet

2020.03.23. 16:46

Tört zúzott a füredi étteremben, végül ellopott egy üveg whiskyt

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 44 éves budapesti férfinak az ügyében, aki ellen lopás miatt folyt nyomozás.

police.hu

Fotó: archív

Egy balatonfüredi étterem tulajdonosa értesítette a rendőrséget 2019. október 8-án délután, hogy valaki az épület konyhaablakán lévő szúnyoghálót letépte, majd bement, tört-zúzott a vendéglátóhelyen, és a hűtőszekrényből egy üveg whiskyt is ellopott, írta meg a police.hu.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, egy 44 éves budapesti férfit, majd előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!