24 óra krónikája

2020.10.20. 09:55

Ittasan, jogsi nélkül ült a volán mögé a nemesvámosi férfi

A járőrök október 19-én, kora este Nemesvámoson igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 52 éves helyi lakost.

Forrás: Illusztráció

A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett – írja a police.hu. A rendőrök továbbá megállapították azt is, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2022. január 20-ig eltiltotta őt a járművezetéstől. Ezt követően a sofőrt előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!