Hírek Veszprém megyéből

2021.02.08. 16:00

Jogosítvány nélkül vezetett a pápai férfi

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Fotó: Archív

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. február 7-én, délelőtt Pápán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Rendőrkapitányság 2021. március 20-ig eltiltotta őt a járművezetéstől. A rendőrök a férfit ezután előállították, majd őrizetbe vették, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene. - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!