Baleset

2021.02.21. 12:47

Két baleset történt a 73-as főúton Csopak és Veszprémfajsz között

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Kovács Erika

Forrás: pixabay/illusztráció

Két baleset történt vasárnap kora délután a 73-as főúton, Csopak és Veszprémfajsz között – írja a veszprem.katasztrofavedelem.hu. A 3-as kilométerszelvénynél két személyautó ütközött össze. Kétszáz méterrel később árokba borult egy személygépkocsi. A helyszínre a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Annyi törmelék került az aszfaltra a járművekről Nosztorinál, hogy le kellett zárni az utat, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrégi sajtóreferenstől. A forgalmat Csopak és Felsőörs felé terelték el. A törmeléket, ahogy minden balesetnél, a közutas társaság dolgozói takarították össze.

Úgy tudjuk, mindegyik autóban a sofőr és egy utas tartózkodott. Az egyik jármű áttért ismeretlen okból a másik sávba, ahol összement a szemből érkezővel. A „vétkes” autóban lévők könnyebben megsérültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!