eljárás indult ellene

2021.03.03. 14:00

A rendőrök azonosították a sofőrt, aki egy veszprémi zebrán ütött el egy gyalogost

Az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a baleset helyszínét.

police.hu

Forrás: veol / youtube

Veszprémben, a Horgos utca és a Szabadság tér kereszteződésében nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelő lánynak egy autó sofőrje, és elütötte a fiatalt 2021. március 2-án, 16 óra 51 perckor. A 15 éves lány a baleset következtében megsérült, azonban a gépkocsi vezetője továbbhajtott a helyszínről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés.

A balesetet egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette. Az adatgyűjtést követően a Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei azonosították a balesetet okozásával gyanúsítható 55 éves szentkirályszabadjai férfit. Az eset kapcsán segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás indult.

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-nap-suttyoja-letolta-a-zebrarol-a-gyalogost-video-4455451/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=veol_zoe&fbclid=IwAR3rl3OkqAAPK8YtVhhxuVMwLwdPAF85Y9MQhu-P6n7O1-a0Fi42f3AeP0o

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!