magát is megszúrta

2021.08.19. 15:22

Gyilkossági kísérlet Berhidán: minden előzmény nélkül támadt a nőre

A gyanú szerint ma hajnalban egy 26 éves férfi több késszúrással megsebesített egy nőt.

Forrás: police.hu

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves berhidai lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. augusztus 19-én 4 óra 30 perc körüli időben Berhidán, egy buszmegállóban minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt a vele szemben gyalogosan közlekedő nőre. A sértett védekezni próbált a számára csak látásból ismert személy szúrásai ellen, így dulakodás alakult ki közöttük.

Fotó: police.hu

Az elkövető eközben saját magát is megszúrta, ekkor cselekményével felhagyott, majd a sértettet magára hagyva távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök egy órán belül a lakásán elfogták a 26 éves berhidai elkövetőt, akit előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A nőt sérülései miatt kórházba szállították. A nyomozók a fiatalembert emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!