rendőrség

2021.10.31. 11:30

Biztonságban az utakon és a sírkertekben

Sok hasznos tanácsot adott a rendőrség a mindenszentek és halottak napja apropóján arra, hogy biztonságban teljenek el az emlékezés napjai.

Kovács Erika

-A rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársai nagy erőkkel biztosítják a sírkertek és környékük biztonságát, de a temetőlátogatók odafigyelése is szükséges ahhoz, hogy ezek a napok békében és biztonságban teljenek el Fotó: Rendőrség

Azt tanácsolták, főként a távolabbra utazóknak érdemes hosszabb menetidővel számolni, mert ilyenkor nagyobb a forgalom a megszokottnál. Minden esetben törekedni kell a türelmes, biztonságos és nyugodt közlekedésre, parkolásra. A városokban lehetőleg tömegközlekedéssel menjenek az emberek a sírkertekhez. Aki autóval érkezik, ne hagyjon látható helyen értéket. A sírra letett táskát pedig egy pillanatra se hagyja senki őrizetlenül, a magunkkal vitt táskát zárjuk le, és tartsuk szem előtt.

Fotó: Rendőrség

-A rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársai nagy erőkkel biztosítják a sírkertek és környékük biztonságát, de a temetőlátogatók odafigyelése is szükséges ahhoz, hogy ezek a napok békében és biztonságban teljenek el, fogalmaztak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában