Pozitív lett a tesztjük

2022.03.10. 18:11

Nem friss levegőt szívtak a fiatalok a Gulya-dombon - elkapták őket a rendőrök

Lezárult a kábítószer birtoklása miatt indított büntetőeljárás nyomozása a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A járőrök 2021. december 5-én 1 órakor Veszprémben, a Gulya-dombon található murvás parkolóban intézkedés alá vontak egy ott parkoló személyautót és az abban tartózkodó 3 fiatalembert - írja a police.hu. A járműből jellegzetes, szúrós szagú füst áradt. A rendőrök átvizsgálták a fiatalok ruházatát és az autót, amely során 34,6 gramm kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak. 

A 18 éves márkói, a 18 éves veszprémi és a 17 éves herendi fiút az egyenruhások elfogták, és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol orvos jelenlétében kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak velük szemben. A teszt eredménye mindhárom férfi esetében THC-re pozitív értéket mutatott. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!