Nemzeti ünnepünk alkalmából

2022.08.22. 13:37

Belügyminiszteri elismerésben részesült a balatonfűzfői tűzoltó

Augusztus 20., nemzeti ünnepünk alkalmából a katasztrófavédelem állományában szolgáló legelhivatottabb tűzoltók is elismerést vehettek át - olvasható a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Fotó: Schober Andor - RSOE

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában köszöntötték azokat, akik miniszteri elismerésben részesültek állami ünnepünk alkalmából. Augusztus huszadika, az államalapítás és Szent István király ünnepe egyúttal arra is alkalmat ad, hogy azoknak mondjanak köszönetet, akik a legtöbbet tették és teszik az emberek biztonságáért.
A katasztrófavédelem ünnepségén azokat szólították ki, akik nemcsak a közelmúlt gyorsan változó kihívásaira reagáltak kiválóan, hanem egész eddigi életük és munkájuk jó példa volt arra, mit jelent elhivatottan egy közösségért dolgozni.
 

A rendezvényen egy Balatonfűzfőn szolgálatot teljesítő tűzoltót is elismertek.


Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Vörös Gábor Ferenc címzetes tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Balatonfűzfői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!