Súlyos testi sértés

2022.08.31. 14:00

Erőszakossá vált, miután lebukott a hűtlen ajkai férj

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség azzal a helybeli férfival szemben, aki azután bántalmazta feleséségét, hogy az egy idegen nővel találta együtt a férjét.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: pixabay.com

A vádirat szerint mindössze pár hónapja házas elkövető Ajkán, míg a sértett egy másik településen lakott, ám 2021 februárjában váratlanul megjelent a férjénél, akit azonban egy másik nővel talált együtt a ház hálószobájában. Az asszony kérdőre vonta a férjét az idegen nő miatt, mire a vádlott a feleségét kérte számon, hogy mit keres ott. A házastársak között ebből vita támadt, melynek során a férfi tenyérrel megütötte a sértettet, aki ettől egy, a szobában lévő polcnak esett, és nyolc napon túl gyógyuló fülsérülést szenvedett. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban próidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben.

Címkék#erőszak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!