Mentőhelikpoter is érkezett a helyszínre

2022.08.25. 17:39

Kizuhant egy férfi a harmadik emeletről, megszólalt a szemtanú (videó)

Kizuhant egy 59 éves férfi egy emeletes ház harmadik emeletéről, Veszprémben a Házgyári úton, csütörtökön délután, erősítette meg értesülésünket Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: Elekes Gergő

Azt mondta, az eset körülményeit vizsgálja a rendőrség. A férfit életveszélyes sérüléssel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Forrás: Elekes Gergő

A helyszínen döbbent, megrendült emberek csoportokban arról beszéltek, vajon mi történhetett az illetővel, akit nagyon sajnálnak, és remélik, mielőbb felépül. A harmadik emeleten lévő lakás, ahonnan a férfi kizuhant, ajtaja nyitott volt, egy pár munkásbakancs és fél erkély jelezte a szörnyű eset helyét.

Forrás: Kovács Erika/Napló

Az eset szemtanúja név nélkül elmondta, éppen lenn tartózkodott a ház előtt, amikor hirtelen egy huppanásra lett figyelmes, amikor a harmadik emeletről kizuhant egy férfi először az erkélye alatti tetőre, majd onnan a földre. Az asszony azonnal odarohant hozzá és elmondása szerint borzalmas látvány fogadta. Az ember, aki oldalára esett le az emeletről, csupa vér volt, csukott volt a szeme, szürkéskék az arca, végtagjai kifordultak, nyílt törést is szenvedett, beszélni nem tudott, de mozgott a mellkasa, ebből tudta a nő, hogy lélegzik, él az illető. Gyorsan hívta a segélyhívót, amikor telefonon mondták neki, mit tegyen a segítség kiérkezéséig. A rendőrség és a mentők nemsokára a helyszínre érkeztek, így ők folytatták a férfi ellátását, akit végül mentőhelikopter szállított kórházba.

Fotós: Kovács Erika/Napló

Az emberek arról is beszéltek, hogy a férfi tudomásuk szerint egyedül élt a lakásban, dolgozott, de beteges volt, az erkélyén a korlátot egy bútorlap helyettesítette, és annak nekidőlve zuhanhatott a mélybe. Elmondásuk szerint, amikor lehajolt a bakancsáért, akkor támaszkodhatott neki az odatámasztott lapnak, és így zuhanhatott le a mélybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!