Szándékos gyújtogatás?

2022.08.04. 22:50

Tűz keletkezett egy veszprémi lakóházban (frissítve)

Súlyos sérüléssel kórházba szállítottak egy férfit, aki szándékosan gyújtotta fel a Haszkovó úti lakását csütörtökön este, közölte Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: Nagy Lajos/Napló

Tájékoztatása szerint az épületből 30 ember magától, nyolc a tűzoltók segítségével hagyta el a lakását, többen füstmérgezést szenvedtek. 

Forrás: Elekes Gergő/veol.hu

A férfi ellen közveszélyokozás miatt büntetőeljárást indított a rendőrség.

FRISS: Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő a veszprémi, Haszkovó utcai tűzről pénteken reggel közölte: teljesen kiégett egy földszinti garzonlakás Veszprémben, ahol a tűz keletkezett, és nagy erőkkel oltották a tüzet a veszprémi tűzoltók, augusztus 4-én késő este. A helyszínen dolgozott a katasztrófavédelmi mobil labor is.
Az épületet 30 ember magától hagyta el, rajtuk kívül kilenc lakót a tűzoltók hoztak ki az épületből. Aztán 36 ember 23 óra 30 perckor visszamehetett otthonába, a többit füstmérgezés gyanújával kórházba vitték. A tűz okát vizsgálják.
Úgy tudjuk, a mentősök életveszélyes állapotban egy szén-monoxid-mérgezést szenvedett embert szállítottak kórházba.

Forrás: Elekes Gergő/veol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!