Szeptember 1-jei hatállyal

2022.09.01. 19:42

Új vezető a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság élén

Dékány Balázs rendőr ezredes a megbízott megyei rendőrfőkapitány.

Forrás: rendőrség

A belügyminiszter 2022. augusztus 31-ei hatállyal visszavonta Anda György rendőr ezredes megbízását a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésére vonatkozóan, és visszahelyezte korábbi, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába – írja a police.hu.
A tárcavezető a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány feladatkörének ellátásával szeptember 1-jei hatállyal Dékány Balázs rendőr ezredest bízta meg. A megbízási okmányt dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át az új megbízott megyei rendőrfőkapitánynak a szeptember 1-jén megtartott ünnepélyes állománygyűlésen.
Dékány Balázs korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda különböző bűnügyi szakterületein látott el szolgálatot, majd 2012-től a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál dolgozott, a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóság igazgatóhelyetteseként augusztus 31-éig tevékenykedett.
Az új megbízott rendőrfőkapitány beszédében elmondta, hogy kiemelten fontosnak tartja a csapatmunkát, valamint a Veszprém megyei polgárok elégedettsége érdekében tanúsított szakmai elkötelezettséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!