Tragédia

2022.10.17. 07:00

Meghalt a nő, akit elgázolt a vonat Badacsonynál

Meghalt az 53 éves budapesti nő, akit eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt a vonat vasárnap este Badacsonynál, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: illusztráció

Az illető nyílt pályán, eddig ismeretlen okok miatt lépett a vonat elé. Az esetet általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a rendőrség. 
A Mávinform a történtekről azt írta, a gázolás Badacsonytördemic-Szigliget állomások között történt vasárnap este, ahol a Déli pályaudvarról Tapolcára közlekedett a sebesvonat. A két állomás között a helyszínelés ideje alatt nem közlekedhettek a vonatok. Az illetékesek gyorsan megszervezték a vonatpótló buszos közlekedést, így az utasokat a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével pótlóbuszra szállították át. Így a baleseti helyszínelés miatt a Tapolcáról Balatonfüredre 21:34-kor induló személyvonat helyett Tapolca és Badacsonytomaj, a Déli pályaudvarról Tapolcára 19:05-kor elindult sebesvonat helyett Badacsonytomaj és Tapolca között pótlóbusszal kellett utazni. A baleset miatt megnőtt az esti vonatok menetideje az észak-balatoni vonalon. 
A helyszínelést 22:40-kor fejezték be, így Badacsonytomaj és Badacsonytördemic-Szigliget között akkortól közlekedhettek a vonatok.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!