Vádemelés az ügyben

2022.10.21. 17:00

Szórakozóhelyen bántalmazta élettársát az agresszív, ittas férfi

Garázdaság vétség miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki élettársát bántalmazta egy Balaton-parti szórakozóhely előtt.

Ügyészség

A vádirat szerint a 35 éves, ittas elkövető augusztus 20-án este egy balatonfüredi szórakozóhelyen tartózkodott élettársával, amikor agresszíven kezdett viselkedni vele, átkarolta a nyakánál és tenyérrel arcon ütötte. Miután kimentek a szórakozóhely elé, a férfi folytatta a nő bántalmazását, többször megütötte, míg végül a nő a földre esett. Egy társaság már a szórakozóhelyen felfigyelt a vádlott erőszakosságára, ezért követték őket, közben szóltak is neki, hogy hagyja abba a bántalmazást, majd amikor a nő elesett, kihívták a mentőket és a rendőrséget is értesítették. A nő könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás során, de ezért nem kérte az élettársa megbüntetését. Az ügyészség az erőszakos elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbírósághoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában