Nehezítette a keresést a köd

2022.11.14. 08:38

Megtalálták az eltűnt hatéves kislányt Pérnél

Eltűnt egy hatéves kislány a Győr-Moson-Sopron megyei Pérnél november 13-án, vasárnap délután, derült ki a magyarpolányi székhelyű Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány közösségi oldaláról.

Kovács Erika

Nagy erőkkel keresik a hatéves kislányt, aki vasárnap délután tűnt el Fotó: Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány

 Kulcsár József, az alapítvány vezetője megkeresésünkre elmondta, a győri rendőrségtől érkezett a riasztás hozzájuk, miután hat emberrel és két kutyával ők is azonnal keresni kezdték a kislányt. Közölte, tudomása szerint a kislány akkor tűnhetett el, amikor a család az állatokat látta el a tanyájukon. A gyermeket egész éjszaka is keresték, amit nehezít a hatalmas köd. A kislány után jelenleg is nagy erőkkel kutatnak, így a rendőrség, a polgárőrség, a társszervek és a civilek.

10:14

Megtalálta a kislányt egy siklóernyős a Győr-Pér repülőtér mellett, aki a gyerek keresése miatt szállt föl, hétfőn délelőtt, tudtuk meg Kulcsár Józseftől. Azt is elmondta, a gyermeknek az ijedtségen kívül nincs baja, és a tanyától több kilométerre keveredett el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!