Tragikus ütközés

2022.11.06. 09:49

Egy fiatal férfi halt meg a vasárnap délelőtti balesetben Veszprémnél (friss információk)

Frontálisan ütközött össze két személyautó Veszprém térségében, a 73-as főút 11-es kilométerénél, vasárnap reggel.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Értesülésünket megerősítette Simó Tibor, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Elsődleges információi szerint többen súlyosan megsérültek. Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte, egy ember elhunyt a balesetnél. A veszprémi tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen. Több sérültet feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki. 

Forrás:  Kovács Erika/Napló

Szabadságpuszta után, a Balatonfüredre vezető út elején történt a baleset. A helyszínre mentőhelikpoter is érkezett, a mentést nagy erőkkel végezték.

Fotós: Kovács Erika/Napló

Frissítés: 

Simó Tibortól, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, hogy egy Skoda típusú autó közlekedett Veszprém felől Balatonfüred irányába a 73-as számú főúton. Elsődleges információnk szerint a személyautó egy kanyarban megcsúszott és neki ütközött a szemből érkező kisteherautónak. A Skodát egy fiatal nő vezette, őt újraélesztették és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Utasa, egy fiatal férfi a helyszínen elhunyt. 

Forrás:  Kovács Erika/Napló

A kisteherautó sofőrje súlyosan megsérült, őt mentautó vitte kórházba. 

Forrás:  Kovács Erika/Napló

A kisteherautó sofőrjének a felesége közvetlenül a jármű után ment, így végig nézte a balesetet. Úgy tudjuk, a Skodában egy veszprémi testvérpár utazott, egy 23 éves fiú és 27 éves nővére. 

A rendőrség az utat lezárta, a forgalmat Felsőörs irányába terelte.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!