Nyomozás

2022.11.18. 20:00

Megzavarták a szomjas szápári betörőt

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt folytatott nyomozást.

Forrás: police.hu

Az eljárás adatai szerint szeptember 12-én 22 óra körül egy szápári férfi be akart menni a helyi kocsmába, hogy szeszesitalt lopjon magának. A vendéglátóhely ajtaját zárva találta, ezért egy kőműveskalapácsot vitt magával, és azzal betörte a bejárati ajtó üvegét. A zajra felfigyeltek a környéken lakók és értesítették a tulajdonost, majd rendőrt hívtak. A szemmel láthatóan ittas férfi a betört ajtót ekkor otthagyta. Az egyenruhások gyors adatgyűjtés után a lakásáról előállították a 42 éves szápári lakost, akit szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérletének elkövetésével gyanúsítottak meg. Cselekményével mintegy hatvanezer forintos kárt okozott a kocsma üzemeltetőjének.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában