Balesetveszélyes kereszteződések

2022.12.10. 16:00

Szabálytalankodó sofőröket pofátlan(TAN)ítottak a veszprémi rendőrök (videó)

Veszprém megyében folyamatosak a pofátlan(TAN)ítás közlekedési ellenőrzések, a rendőrök fedélzeti kamerával rögzítették a szabálytalankodókat.

Forrás: rendőrség

A közlekedésbiztonság javítása, valamint a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az egyenruhások rendszeresen hajtanak végre pofátlan(TAN)ítás elnevezésű akciót – írja a police.hu
Az elmúlt napokban Veszprém belvárosában több helyszínen is ellenőriztek a járőrök a balesetveszélyes kereszteződésekben. Nem kellett sokat várniuk, ugyanis egy autós Veszprémben, a Jutasi úton a kötelező haladási irány jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, szabálytalanul balra kanyarodott ki gépkocsijával. 

Később a Budapest úton folytatták a pofátlan(TAN)ítást, ahol egy járművezető a piros jelzés ellenére behajtott egy nagy forgalmú kereszteződésbe. Mindkét sofőr 50 ezer forintos közigazgatási bírságot kapott az intézkedő rendőröktől.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a jövőben is számítaniuk kell hasonló baleset-megelőzési ellenőrzésekre a megye területén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!