Újévi garázdaság

2022.12.11. 16:00

Szóváltásból verekedés lett a sümegi szórakozóhelyen

Verekedéssel kezdődött az új év az egyik sümegi szórakozóhelyen, amiből kifolyólag garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség egy 35 éves helybeli férfival szemben.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: Pexels

A vádirat szerint 2022. január elsején kora reggel többen szóváltásba keveredtek egymással a szórakozóhelyen, ami lökdösődésbe torkollott, és ketten a földre is kerültek. Emiatt a szórakozóhely tulajdonosa és több vendég is odament a két férfihoz, hogy a további verekedést megakadályozza.
Az ittas vádlott ezek után került szóváltásba a tulajdonossal, és előbb egy sörösdobozzal arcon dobta a férfit, majd ököllel megütötte. A pub tulajdonosa emiatt elesett, beverte a fejét, és rövid időre az eszméletét is elvesztette.
Ezt látva a sértett fia a vádlotthoz ment, aki őt is próbálta megütni, azonban nem találta el. További agresszív magatartásának a szórakozóhely-tulajdonos másik fia vetett véget, aki a nyakánál megfogta és földre vitte az elkövetőt.
Az ügyészség vádiratában büntetővégzés meghozatalát és abban pénzbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben – írta a Veszprém Megyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!