Tragédia

2023.01.19. 19:37

Bennégett egy ember az alsóörsi ABC-ben

Megtalálták egy ember holttestét a tűzoltók oltás közben – közölte Szolgainé Soós Gabriella vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: Hebling Zsolt

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő azt mondta, bennégett valaki az üzletben. A tűz okát a rendőrség vizsgálja.   

Erről írtunk korábban:

Ég az ABC üzlet Alsóörsön, a kemping mellett, ahová hatalmas szirénázással érkeznek a tűzoltók – értesültünk olvasónktól. A hírt megerősítette Mészáros Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Hebling Zsolt polgármester és Ferenczy Gábor alpolgármester a helyszínen tartózkodik.

Forrás: Hebling Zsolt 

Hebling Zsolt polgármester azt mondta, hatalmas és magas lángokkal ég az élelmiszerüzlet, az oltás nagyon nehéz, mert erős szél fúj. A helyszínen mentőautót, több tűzoltóautót és rendőrségi autót lehet látni. 

Forrás: Hebling Zsolt 

– Két lakókocsi és vegyesbolt ég teljes terjedelmében – közölte Szolgainé Soós Gabriella katasztrófavédelmi szóvivő. Az oltást a balatonfűzfői, a veszprémi, a pétfürdői, a siófoki, a balatonfüredi tűzoltók végzik a katasztrófavédelmi szolgálat irányításával.

Szolgainé Soós Gabriella vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte, hogy ég a kétezer négyzetméteren vegyesbolt, két lakókocsi, bódék, garázsok, kerékpárkölcsönzők, növényzet, és négy darab nagyméretű gázpalackot kihoztak a boltból épségben. 

Úgy tudjuk, egy ember bement tüzet oltani porral oltóval.

 

 

Címkék#tűz#abc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!