Rendőrségi hírek

2023.01.09. 19:00

Körözött férfit fogtak Balatonszepezden

Az elmúlt 72 óra rendőrségi intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és tizenkét személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Tizennyolc embert állítottak elő, köztük ötöt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. január 6-án délután Balatonszepezden igazoltattak egy 33 éves pápai lakost.  Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság és a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezután előállították, majd a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították – írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!