A rendőröket is ki kellett hívni

2023.01.10. 18:15

Ököllel támadt a mentőkre egy részeg tapolcai férfi

Aggódó családja kérte a mentők gyors segítségét hétfő délután ahhoz a 30 év körüli férfihoz, aki elképesztő mennyiségű alkoholt fogyasztott tapolcai otthonában - olvasható az Országos Mentőszolgálat bejegyzésében.

Forrás: Pixabay

Mint írják, a mentők perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták a férfit, aki hirtelen kiabálva fenyegetni és ócsárolni kezdte az őt ellátó életmentőket. 

A mentők sokáig példaértékű türelemmel viselték a trágár szidalmakat, ám mikor kórházba szerették volna szállítani, a férfi már ököllel támadt rájuk. 

A rutinos életmentők szerencsére ki tudtak térni az ütések elől, majd azonnal elhagyták a helyszínt és rendőrök segítségét kérték, akik percekben belül megérkeztek. 
A mentők végül stabil állapotban, rendőri kísérettel szállíthatták kórházba a férfit, aki még a kórházba vezető úton is megtorlással fenyegette őket, amiért segítettek rajta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!