Interneten is fenyegette őket

2023.01.18. 15:00

Őrizetbe vették a férfit, aki egy pápai gyorsétterem két alkalmazottját is megütötte

Garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 23 éves helyi lakossal szemben.

Forrás: Pixabay

Az eljárás adatai alapján a férfi 2023. január 11-én 21 óra körül megjelent az egyik helyi gyorsétteremben, ahol trágár kifejezéssekkel illette a személyzetet - írja a police.hu. Az épületet csak akkor volt hajlandó elhagyni, amikor az alkalmazottak értesítették a rendőrséget. 

Az elkövető az utcán is folytatta az ott dolgozók szidalmazását, akik közül egy nőt az egyik parkoló autó motorházára lökött és tenyérrel arcon ütötte. Ezt követően egy másik alkalmazottra is rátámadt, akinek a nyakát ragadta meg és ököllel az arcába csapott. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, majd előállították és büntetőfeljelentést tettek ellene. 

A nyomozás során a rendőrség tudomására jutott továbbá, hogy az elkövető az étterem munkatársait érintő, fenyegető jellegű bejegyzéseket tett közzé különböző internetes közösségi oldalakon. Az egyenruhások a férfit ezért a tettéért is elállították a Pápai Rendőrkapitányságra 2023. január 17-én délután, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!