Parkolási konfliktus

2023.02.03. 13:10

Először kábellel ütött, majd bozótvágó késsel fenyegetőzött a 80 éves veszprémi férfi

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

Forrás: rendőrség

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 2-án délelőtt arról, hogy Veszprém külterületén egy személyt bozótvágó késsel megtámadtak - írja a police.hu

A kiérkező körzeti megbízott megállapította, hogy egy parkolási konfliktus kapcsán a bejelentő és egy ott ingatlantulajdonnal rendelkező férfi összeszólalkozott. Utóbbi oly módon adott nyomatékot felháborodásának, hogy autójából elővett egy faágra húzott kábeldarabot, mellyel több ütést mért a sértettre. Az ütlegelésnek az vetett véget, hogy a bejelentő a kábeldarabot támadójától elvette, és azt eldobta. Ekkor a 80 éves férfi egy bozótvágó kést vett elő járművének csomagtartójából, majd azzal fenyegette meg a másikat annak jelen lévő hozzátartozói előtt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították Veszprémi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!