Büntetőeljárás

2023.02.17. 07:34

Ittasan ült a robogón a 65 éves vezető

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

police.hu

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Tizenhárom embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. február 15-én 15 óra körül Révfülöpön igazoltattak egy 65 éves téti lakost, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az intézkedés során a férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök ezt követően további mintavétel céljából előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben - közölte a rendőrség

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!