Rendőrségi hírek

2023.02.08. 11:00

Vezetés előtt ivott alkoholt a 76 éves balatoncsicsói sofőr

Ittas vezetővel szemben intézkedtek a tapolcai rendőrök.

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy embert előállított, tizenegy főt elfogott, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. február 7-én 11 óra 40 perckor Tapolca belterületén egy 76 éves balatoncsicsói lakost igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a mért érték alapján közigazgatási bírságot szabtak ki ellene. - írja a police.hu. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!