24 óra krónikája

2023.03.16. 08:34

Soha nem volt jogsija, mégis vezetett

A járőrök 2023. március 15-én 11 órakor a 82-es számú főúton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves pázmándfalui lakost.

Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és soha nem is rendelkezett azzal. Az egyenruhások a férfit ezután előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és kilenc személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tíz embert állítottak elő, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!