Pofátlan(tan)ítás

2023.04.07. 18:30

Elképesztő, mit művelnek a sofőrök Veszprém vármegye útjain (videó)

Van itt minden: előzés záróvonalon, forgalomtól elzárt területen, stoptábla és behajtani tilos tábla figyelmen kívül hagyása, és még folytathatnánk a sort.

Forrás: rendőrség

Folyamatosak az ellenőrzések és sokan még mindig nem tanulnak belőle - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az egyenruhások folyamatosan közlekedési akciókat tartanak a szabályszegő közlekedők kiszűrése és ezáltal a balesetek csökkenése érdekében. Az elmúlt időszakban végrehajtott ellenőrzések során a rendőrök még mindig számos jogsértő sofőrt értek tetten, akiket helyszíni vagy közigazgatási bírsággal sújtottak.

Az alábbi felvételeken látható járművezetők közül többen a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésén haladtak át, záróvonalnál előztek, nem adtak elsőbbséget a másik járműnek, vagy épp a tiltó jelzést hagyták figyelmen kívül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!