Rendőrségi hírek

2023.06.20. 13:00

Jogosítványa nem, viszont alkohol volt a vérében a pápateszéri sofőrnek

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Kilenc embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. június 19-én a déli órákban Pápateszéren igazoltattak egy 61 éves helyi autóst. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik jogosítvánnyal. A járőrök ezután elfogták őt, majd előállították, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, továbbá ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!