Csak semmi feltűnés

2023.08.10. 14:59

Egy megpakolt bevásárlókocsival akart kisétálni a veszprémi áruházból

Közel háromszázötvenezer forint értékben próbált meg egy veszprémi áruházból termékeket ellopni egy férfi 2023. augusztus 8-án délelőtt.

Veol.hu

Forrás: pixabay

Az élelmiszerekkel, háztartási cikkekkel, ruhaneműkkel megpakolt bevásárlókocsit a férfi az áruházból fizetés nélkül akarta kitolni, ám az üzlet biztonsági őre ezt észlelte, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta őt.

A lopással okozott kár csak részben térült meg, mert a férfi a termékek egy részét felbontotta. Az elfogott 66 éves Tolna vármegyei férfit a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított 2023. július 30-a és augusztus 4-e között Zalaegerszegen, Szekszárdon és Komáromban is követett el hasonló módszerrel bolti lopásokat. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és letartóztatására tettettek javaslatot - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!