Sokáig próbálták újraéleszteni

2023.09.12. 14:18

Meghalt a nő, akit elgázolt egy vonat a Balatonnál (frissítve)

Meghalt a 76 éves balatonkenesei nő, akit elgázolt egy vonat Balatonkenesénél kedden, közölte Nagy Judit rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Azt mondta, a rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket. Úgy tudjuk, a nőt sokáig próbálták újraéleszteni, de a sérülések miatt ez már nem járt sikerrel.     

A Mávinform közösségi oldalán közölte, a Déli pályaudvarról Balatonfüredre 11:30-kor elindult Vízipók InterRégió (IR 19714) Csittényhegy közelében elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig – várhatóan a délutáni órákban – Csajág és Balatonkenese között nem közlekedhetnek a vonatok. Az észak-balatoni Csajág és Balatonkenese között pótlóbuszok szállítják az utasokat, jelentősen hosszabb eljutási időkre kell számítani. Alternatív eljutási lehetőségként javasolják, hogy az utasok a veszprémi vonal járatait vegyék igénybe, ahonnan a Volánbusz járataival utazhatnak Veszprém és Balatonalmádi (7333; 7341), valamint Veszprém és Balatonkenese (7323; 7324) között. A Budapest—Veszprém vasútvonalon, valamint a Volánbusz fent említett járatain a vasúti jegyek és bérletek a korlátozás végéig érvényesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!