Precíz munka

2023.09.16. 14:00

Professzionális helyszínelők

Második helyezést értek el a Veszprém vármegyei baleset-helyszínelők az Országos baleset-helyszínelő versenyen. Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmester és Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester az elméleti és gyakorlati feladatokban is remekül helytállt.

Haraszti Gábor
Somogyi Péter és Jakab Zoltán remekül teljesített
Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére a közelmúltban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg és bonyolította le a XII. Országos baleset-helyszínelő versenyt. Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetésen 19 csapat vett részt és adott számot professzionális szakértelméről – írja a police.hu.

A megmérettetés célja a baleseti helyszínelést végző rendőrök szakmai tudásának elmélyítése volt. A vetélkedés lehetőséget biztosított a szakmai gyakorlati és elméleti tapasztalatok megosztására, egymás közötti hasznos információcserére. A verseny kihívásai nagyban hozzájárultak a helyszínelők szakmai fejlődéséhez.

A megmérettetésen Veszprém vármegyét a Pápai Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője, Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmester és az Ajkai Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője, Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester képviselte. A Veszprém vármegyei rendőrök a verseny során több részfeladatot is a legügyesebben és legeredményesebben teljesítettek, így összetettben a második helyezést érték el. Az összesített csapatversenyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyerte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!