Baleset a 82-es főúton

2023.10.25. 16:00

Bedrogozva ütközött a szalagkorlátnak a veszprémi sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a 19 éves fiatalember ellen.

A segélyhívón érkezett bejelentés 2023. október 23-án 20 óra 40 perckor arról, hogy Zircen baleset következtében egy autó áll az út mentén - írja a police.hu. A járőrök igazoltatták a sofőrt, egy 19 éves fiatalembert, aki az intézkedést megelőzően a 82-es főúton haladt autójával, és szalagkorlátnak ütközött, majd onnan továbbhajtott.

A zavart férfi a rendőröknek elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, így mintavételre állították elő, ahol orvos jelenlétében kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben. A teszt THC-ra, amfetaminra, illetve metamfetaminra is pozitív eredményt mutatott, ami alátámasztotta a drogfogyasztás gyanúját.

A veszprémi fiatalembert a rendőrök kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és – vezetői engedélyének bevonása mellett – járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt is eljárást indítottak ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!