24 óra krónikája

2023.10.13. 09:10

Csütörtökön két körözött férfit fogtak el a veszprémi rendőrök

A veszprémi járőrök október 12-én délelőtt igazoltatták a vármegyeszékhelyen azt a 48 éves helybeli férfit, akiről az igazoltatás során megállapították, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága adott ki bűncselekmény elkövetése miatt ellene körözést.

Az esti órákban szintén Veszprémben igazoltattak a rendőrök egy 52 éves helybeli férfit, akiről az igazoltatás során megállapították, hogy a Veszprémi Járásbíróság rendelte el a körözését, mivel korábbi ügye miatt nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A rendőrök a körözött férfiakat elfogták, majd előállították őket a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. A szolgálatot ellátó állomány 17 főt állított elő különböző okok miatt, négy személyt fogott el körözés elrendelése miatt - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!