Nem kezdte el börtönbüntetését

2023.10.03. 10:31

Szeméremsértés miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Tapolcán

Az elmúlt 24 óra rendőri eseményei Veszprém vármegyében.

Veol.hu

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és négy személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Hét embert állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A járőrök 2023. október 2-án délután Tapolcán állítottak meg egy személygépkocsit, majd ellenőrizték annak vezetőjét és utasát. Az intézkedés során megállapították, hogy az autó jobb első ülésén helyet foglaló 34 éves mezőzombori férfi ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja szeméremsértés miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélte, ám azt még nem kezdte meg.

Az egyenruhások a körözött személyt ezután előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!