Tragédia

2023.12.10. 20:24

Meghalt egy megégett férfi Veszprémben

Meghalt egy ötven év körüli férfi Veszprémben, amikor kigyulladt egy ház december 10-én, vasárnap, értesültünk a tragédiáról.

Kovács Erika

Forrás: tv2play.hu

Márta Attila, katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint felhalmozott szemét égett egy 100 négyzetméter nagyságú lakatlan, veszprémi házban. Megtudtuk, a veszprémi tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Az épületben egy ember tartózkodott, aki a hulladékkal együtt lángra kapott. Egy férfi segíteni akart a bajba jutottnak, aki hóval és kabátjával próbálta eloltani a tüzet. A házban élő férfi még ki tudott jönni az épületből, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét a mentősök már nem tudták megmenteni. Úgy tudjuk, égési sérülései voltak, és a megégett férfi alkalmi munkákból élt. A rendőrség eljárást indított a történtek miatt. Az ügyről a Tények is beszámolt ma este, Hóval akartak eloltani egy égő férfit Veszprémben, lángba borult házából menekült címmel, illetve tudósításukban is beszámoltak róla, amely a tv2play.hu oldalon látható:  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!