Többszörös visszaeső

2024.01.09. 11:42

Letartóztatták parfümtolvajt

Parfümlopással gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára a bíróság.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a 29 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 decemberében két alkalommal különböző márkájú, értékes parfümöket lopott el egy drogéria balatonalmádi illetve balatonfüredi üzletéből. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a férfi ellen elfogatóparancst bocsátott ki, akit ez alapján 2024. január 2-án fogtak el. Elfogásakor is több parfüm volt nála, amelyeket a megalapozott gyanú szerint előzőleg egy siófoki üzletből tulajdonított el. A gyanúsított három alkalommal összesen 429 000 forint értékű parfümre tett szert. 

A többszörös visszaesőnek minősülő férfi a bűncselekmények elkövetése előtt két hónappal szabadult a korábbi börtönbüntetéséből és azóta ezen kívül már  öt büntetőeljárás is indult ellene. Az ügyészség indítványára a Veszprémi Járásbíróság szökés, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében egy hónap időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges - írja közleményében Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!