Ismeretlen tettes

2024.01.05. 13:25

Súlyos bűncselekmény történt Pápán - félmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség (videó)

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozást folytat súlyos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Forrás: rendőrség

Mint írják, az elkövető 2023. november 24-én 20 óra 45 perckor Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogosan közlekedő személyt, majd távozott a helyszínről.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

Az ügyben a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott vezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-0080-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!