Baleset

2024.02.19. 16:06

Frontális ütközés történt Felsőörsnél, az egyik kocsiban egy gyerek is utazott (frissítve)

Frontálisan ütközött össze két jármű Felsőörsnél február 19-én délután – tudtuk meg.

Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika /Napló

Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő azt mondta, nagy erőkkel vonulnak a helyszínre a veszprémi tűzoltók. Tudomásunk szerint mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez

Fotó: Kovács Erika /Napló

Frissítve: 

Úgy tudjuk, hogy a lovarda közelében egy egyenes szakaszon megcsúszott egy Alfa Romeo típusú személygépjármű, és frontálisan nekiütközött a Veszprém irányából érkező Daciának. A megcsúszó autóban senki sem sérült meg, a másikból egy súlyos és egy könnyű sérültet szállítottak a veszprémi kórházba. A fiatal, aki az Alfa Romeót vezette, megrendülten állt a baleset helyszínén, autóján téli gumi van, de az út az esőtől nedves. A járműnek, amelynek nekicsapódott, kiszakadt a kereke, az utasokat a tűzoltók szabadították ki. 

Fotó: Kovács Erika  / Napló
Fotó: Kovács Erika  / Napló

 A rendőrség az utat mindkét irányban lezárta, a forgalmat visszafordítják. A Közút munkatársai jelenleg is takarítják a roncsokat az úttestről. 

Fotó: Kovács Erika /Napló

- A szüleim utaztak ebben az autóban - mondta el kérdésünkre egy fiatalember a helyszínen, de többet nem szeretett volna beszélni. Úgy tudjuk az autóban nagyszülök utaztak, a nagypapa sérült meg súlyosan, a mellette ülő nagymama könnyebben. A hátsó ülésen egy kilenc éves kislány ült, ő nem sérült meg. 

Az Alfa Romeóben egy svájci juhász kutya is volt, őt állatorvoshoz vitték. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!