Több is volt a rovásán

2024.04.02. 07:19

Nemcsak zaklatta volt párját, de lopni is próbált tőle

A tapolcai nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a 28 éves férfi letartóztatását.

Veol.hu

Az egyik Tapolcához közeli kistelepülésről értesítette a rendőrséget 2024. március 21-én este egy hölgy arról, hogy volt párja engedély nélkül a háza teraszán tartózkodik, és ezért rendőri segítséget kér - írja a police.hu.

A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, majd észlelték, hogy a ház erkélyajtaját beszakították és a férfi éppen mászik ki rajta. Az egyenruhások felszólították cselekménye abbahagyására, mire ő visszamászott az épületbe, és ott fogták el. Ruházatának átvizsgálásakor több tízezer forintot találtak a kabátja zsebében, melyről megállapították, hogy az elkövető a hálószobában található pénzkazettákat törte fel, és azokból vette ki a pénzt.

A rendőrök a Tapolca környéki kistelepülésen élő 28 éves férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás, magánlaksértés és rongálás vétség elkövetése miatt. Mivel ellene a Tapolcai Rendőrkapitányságon további két büntetőeljárás, garázdaság, illetve zaklatás vétség van folyamatban, ezért a férfit őrizetbe vették, és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!