Baleset Cseszneknél, fakidőlés Zircen, a város közelében

2024.05.17. 09:31

Reggel óta egyik helyszínről a másikra vonulnak a zirci tűzoltók

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság tájékoztatása szerint egységük pénteken a reggeli óráktól kezdődően egyik riasztási helyszínről vonul a következőre. Megszakítás nélkül dolgoznak a zirci tűzoltók.

Rimányi Zita

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság szakemberei laktanyájuk előtt. Ha kell, sietnek segíteni Fotó: Rimányi Zita

A leesett csapadék miatt fellazult talaj és a felerősödött szél hatására több helyen kidőlt fák okoztak, okoznak fennakadást a közlekedésben. Arra figyelmezteti a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság a közlekedőket, hogy a nap folyamán további erős szél, csapadék várható, akár forgó zivatarfelhők, szupercellák jöhetnek létre, heves időjárási eseményekre számíthatunk, például felhőszakadásra, jégre. 

Kora délelőtt egy közúti baleset helyszínére vonult az egység Csesznek térségébe. 

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság ma már kivonult kárelhárítás miatt többek közt Pénzesgyőr és Aklipuszta közé, ahol egy fa az útra esett, a fél utat elfoglalta, forgalmi akadályt képzett. Hasonló ok miatt Zircre a Viola utcába is, ahol a fa rádőlt az úttestre, részben lezárta azt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!