Észrevették, feljelentették

2024.05.22. 16:10

Telefonnal videózta a kabinban öltözködő nőket, vádat emeltek ellene

Többrendbeli tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy sportlétesítmény öltözőjében kukkoló férfi ellen.

Veol.hu

A vádirat szerint a 40 éves, Veszprém vármegyei férfi 2023-tól több alkalommal is elment egy veszprémi sportlétesítménybe, 

ahol a kabinban öltöző nőkről a nála lévő mobiltelefonnal, a telefont az öltözőkabin alján észrevétlenül áttolva, szeméremsértő, intim fényképeket, videófelvételeket készített. 

A férfi összesen 18 sértettről készített felvételeket, amelyeket megőrzött a telefonján. 

2023. december 7-én szintén ezzel a módszerrel próbált fotókat készíteni egy nőről, aki észrevette a mesterkedését, és feljelentést tett a rendőrségen.

A személyleírás és a kamerafelvételek alapján azonosították, majd előállították az elkövetőt. 

Az ügyészség a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, valamint pártfogó felügyelet elrendelésére és az elkövetéshez használt mobiltelefon elkobzására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!