alkohol

2017.09.13. 10:21

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy dörgicsei férfi

A rendőrségen kötött ki egy sofőr kedden, tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kovács Erika

Gépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én délelőtt Dörgicsén. Kiderült róla, vezetői engedéllyel nem rendelkezett, az alkoholteszter pedig pozitív értéket mutatott nála, ezért a rendőrök a dörgicsei férfit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

A rendőrség közölte azt is, hogy Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, kilencet állítottak elő, köztük hat embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja, míg három személyt ittas vezetés gyanúja miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában