alkohol

2017.09.13. 10:21

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy dörgicsei férfi

A rendőrségen kötött ki egy sofőr kedden, tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kovács Erika

Gépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én délelőtt Dörgicsén. Kiderült róla, vezetői engedéllyel nem rendelkezett, az alkoholteszter pedig pozitív értéket mutatott nála, ezért a rendőrök a dörgicsei férfit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

A rendőrség közölte azt is, hogy Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, kilencet állítottak elő, köztük hat embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja, míg három személyt ittas vezetés gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában