Ajka

2017.09.13. 06:30

Szelfi Kozsóval a Liget feszten: a buliba látogatók mindenből kaptak ízelítőt

Fergeteges, hajnalig tartó bulival búcsúztatták a nyarat a Liget feszt fellépői, szervezői és az érdeklődők népes tábora.

Tischler Anna

Ajka Város Önkormányzata, a Nagy László szabadidőközpont és Herendi Zsolt harmadszor szervezte meg a programot a Csónakázó-tó melletti strandparkolóban. A hatalmas terület azonban kicsinek bizonyult. Az öt órai kezdéskor még nyári melegben érkeztek a bulizni vágyók. Jöttek fiatal szülők kisgyermekkel, nagymamák tizenéves unokákkal, fiatalokból álló csapatok. A 11 esztendős Kocsis Liza kérdésünkre elmondta, hétvégére érkezett látogatóba a nagyihoz.

Az interneten olvasott a rendezvényről, és eljöttek körülnézni. A nagyi ugyan már az ötvenes éveiben jár, ám szereti és érti a mai zenét, de azokat is gyakran hallgatja, amik az ő fiatal éveiben voltak slágerek. A Liget feszten a látogatók mindenből kaptak ízelítőt. Sőt, a fellépőktől autogramot, kézfogást is, és készülhettek közös szelfik a közösségi portálra. Az egyik legnagyobb kedvenc Kozsó volt, aki nemcsak a színpadról varázsolta el a rajongóit, hanem szereplése után mosolyogva osztogatta az autogramot és úgy állt be, hogy kedvelői mellett jól mutasson a fotón. Az éjszaka folyamán még ufót is láthattak, meg ott volt közöttük Tarzan, vagyis az UFO együttes műsorából ekkor sem hiányozhatott a legismertebb daluk, a Tarzan.

Ugyancsak nagy sikert aratott a Groovehouse, lelkesen fogadták dj. Dominique, az Instrumental X, a Katapult dj. és dj Flower összeállítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában