Július 18-22.

2018.07.16. 09:03

Megváltozik a közlekedés Balatonfüreden az Anna-bál miatt

Az Anna Fesztivál programjai, illetve a 193. Anna-bál miatt több forgalomelterelésre, részleges vagy teljes útlezárásra kell számítani Balatonfüred reformkori városrészében. Ezekbe az utcákba behajtani csak Anna-báli meghívóval vagy külön engedéllyel lehet, közölte Cserép László a balatonfüredi önkormányzat képviseletében.

Kovács Erika

Eszerint július 18-án, szerdán, a Prímás gála miatt 20-24 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában kétirányú lesz a forgalom.

Július 19-én, csütörtökön, az „Operafüred” idején 20-24 óra között a Blaha utcát zárják le, a Kisfaludy utcában pedig kétirányú lesz a forgalom.Július 20-án, pénteken, 17-18 óra között a Blaha utcában lassított forgalom várható, 19-23 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában pedig kétirányúvá alakítják a közlekedést.

Július 21-én, szombaton, reggel 6 órától másnap reggel 8 óráig nem lehet parkolni a Zsigmond utca és a Csokonai utca Fészek köz alatti szakaszán, a Blaha utcát pedig a szombaton, illetve vasárnap 16-03 óra között lezárják, a Kisfaludy utca ezalatt kétirányú lesz.

Szombaton 18.30-19 óra között a báli felvonulás miatt a Jókai utca Vaszary Villa előtti szakaszt zárják le. Július 22-én, vasárnap 19-24 óra között a Blaha utcát lezárják, a Kisfaludy utcában pedig két irányban közlekedhetnek az autósok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában