Önök szavaztak

2018.07.30. 11:20

Olvasóinknak elege van a sok fesztiválból

Az utóbbi pár éveben igazi fesztiválország lettünk, ebből megyénk sem maradt ki.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Egy biztos, nem unatkozunk ezen a nyáron sem. Alig fejeződött be a Rozé, Rizling. Jazz napok a megyeszékhelyen, máris követett az utcazene. Természetesen a Balaton-part és a kisebb települések is felsorakoztak a fesztiválszervezésben. Ma már a megye határát sem kell elhagynunk ha egy minőségi, sokszínű programra vágyunk. Ilyen a vasárnap lezárult Művészetek Völgye is. Rengetegen voltak kíváncsiak a Kapolcs és könyéki rendezvényre, közel kétszázezren látogattak ki a helyszínekre. Többek között láthattunk és hallgathattunk színházi előadásokat, komoly-, nép- és világzenei koncerteket, irodalmi esteket, megtekinthettünk kiállításokat és mesterségbemutatókat is.

Olvasóinktól most azt kérdeztük, ők vajon kilátogatnak a völgybe. Túlnyomó többségük, hetvenhárom százalékuk úgy érzi, hogy már besokallt a nyüzsgéstől.

Hét százalék még nem tudta biztosan, húsz százalék számára ez kihagyhatatlan program. A völgy megközelítőleg tíz százalékos látogatószámnövekedést produkált a tavalyihoz képest. Akkor hatvanezren váltottak jegyet a programokra idén ez a szám túllépte a hetvenezret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában