szabályellenes szemetelés

2018.08.06. 17:45

Bomló csirketetemeket találtak zsákszámra Szentkirályszabadjánál

A hulladékvadász.hu-n olvasható a hír, miszerint több zsáknyi tetem hever Szentkirályszabadjánál.

veol.hu

Bomló csirketetemek találhatók zsákszámra a Veszprém megyei Szentkirályszabadja közelében hívta fel a portál figyelmét a helyi hulladékvadászuk – áll a hulladékvadász.hu oldalon.

Ez a fajta tárolási módszer cseppet sem szabályos, sőt mind írott közegészségügyi előírásnak ellent mond. Ezidáig erről a településről korábban még nem kaptak bejelentést, ez az első alkalom.

A bejelentés szövege:

“Tisztelt Hulladékvadászok! Szentkirályszabadja közelében, a régi légi irányító épülethez vezető út mellett az erdőben műanyag ládákat és (zsákban) csirketetemeket szórt ki valaki, a környéken dögszag terjeng.”

A bejelentés a mai napon, hétfőn érkezett.

A bomló csirketetemek helyszínéről érkezett hulladékproblémát a hulladékvadászok továbbították az illetékes önkormányzatnak.

Ha szeretne bejelentést tenni Ön is, az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várnak a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szervezne kattintson ide.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában