finomságok

2018.08.18. 08:00

Forgatták a fakanalat a zalahalápi falunapon

A XXV. Lángossütő fesztivál és falunap ünnepén Bedő Lajos polgármester köszöntötte a vendégeket.

Tóth B. Zsuzsa

A Tuti csapat egy baráti körből alakult Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Somogyi Kinga művelődésszervező üdvözölte a főzőcsapatokat: a helyi nyugdíjasklubosok és az óvoda dolgozói aktív csoportját. Megmérettetett még a helyi sportegyesület, a polgárőrök és a vöröskeresztesek. Az önkéntes tűzoltók a sáskai lánglovagokkal együtt főztek, de nem maradtak ki a versenyből a tapolcai nagycsaládosok, a Tanúhegyek Egyesület tagjai, a lesencetomaji Mindmegette csoport, a Tuti brigád, a Bimbósokk, a Kálisokk, a Csipet csapat, Lali papa 57 és a Reitinger család.

A Tuti csapat egy baráti körből alakult Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A Zalahaláp Településért kitüntetést Dittrich Antalné vehette át, elismerő oklevelet kapott Szabó Tiborné, Patus Ferenc, Jerkovits Gergely és Sasvári Ferenc. Zenés műsor várta a legkisebbeket, fellépett a Lesencetomaji citerazenekar, a Sáskai dalkör, a Fláre Beás zenekar. Galambos Fecó bűvészműsora minden korosztály tagjait elkápráztatta. Blaha Lujza életét Csomor Csilla főszereplésével elevenítették fel a vendégművészek, majd Bányai Róbert artista produkcióját látva ámult mindenki. Tóth Kiara énekelt a tombolasorsolás előtt, majd a River zenekar húzta a talpalávalót a bálban. TBZS

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában