Aktívan mulat a falu

2019.03.25. 07:00

Közösségi programból nincs hiány Bakonytamásiban

Egy hónapon belül kétszer volt telt házas rendezvény a helyi kultúrházban, a farsang és a nőnap jegyében.

Laskovics Márió

Egy hónap alatt Kossuth Gergő kétszer aratott közönségsikert a bakonytamási kultúrházban Fotó: Bakonytamási önkormányzata

A helyi önkormányzat ez évben is igyekszik kulturális programokat biztosítani a településen élőknek. A februári disznótoros mulatságra idén második alkalommal telt meg a község kultúrháza. A hagyományőrző rendezvényre Forsthoffer Zoltán önkormányzati képviselő immár harmadízben ajánlott fel egy hízott sertést. A feldolgozást és az ételek elkészítését közel húsz fős, összeszokott társaság végezte. Az esti disznótoros vacsorára pedig közel 150 fő töltötte meg a kultúrházat. A jó hangulatról Kossuth Gergő előadó, a Homokbödögei Optikai Csalódások Kulturális Egyesület, a helyi Vidámság Kulturális Egyesület és a budapesti Csillag Musical Társulat gondoskodott. A kiadásokat az önkormányzat finanszírozta – számolt be Kovács Enikő kulturális felelős.

Egy hónap alatt Kossuth Gergő kétszer aratott közönségsikert a bakonytamási kultúrházban
Fotó: Bakonytamási önkormányzata

Pontosan egy hónap múlva, március 9-én az önkormányzat nőnap alkalmából köszöntötte a község hölgy lakosait, e rendezvényen 130 fő tette tiszteletét. Mint megtudtuk, Németh Károly polgármester ünnepi beszédével és egy verssel mondott köszönetet minden nőnek. Ezt követően néhányan a község férfi tagjai közül kabaré jelenetekkel szórakoztatták a megjelenteket, majd a vidám szórakozást közkívánatra ismét Kossuth Gergő előadó, valamint a felvidéki Csilizpatasról érkezett, tizenkét éves Ábrahám Imike biztosította. Az előadások után vendéglátással zárult az összejövetel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában